Web Development Services

Facebook Advertenties

Facebook is een prachtig medium om leads te genereren of om meer naamsbekendheid te verwerven. 

Facebook advertenties zijn een prachtige manier om leads of naamsbekendheid te genereren. Hoeveel mensen kent u die niet op Facebook actief zijn? Door middel van goede targeting weet ik uw boodschap direct naar uw doelgroep te brengen.

Facebook advertenties zijn geen exacte wetenschap, maar ik kan ze op een goede manier sturen. In Facebook zijn erg specifieke doelgroepen te targeten. Zo zorg ik ervoor dat uw doelgroep bereikt wordt.

Van campagnes voor 60 euro tot campagnes voor 6000 euro, ik heb ze allemaal eens ingericht. Ook voor een klein bedrag kan een groot aantal mensen bereikt worden. Middels video bijvoorbeeld. Als alle instellingen goed staan kan een videoweergave bij uw doelgroep al gerealiseerd worden voor 0,05 eurocent. 

Optimalisatie

Het is niet een kwestie van advertenties aanzetten. Het account moet structureel geoptimaliseerd worden.

Typen advertenties

Kiest u voor de nieuwe canvas- of leadadvertenties? Of voor een traditionele advertentie met een link in het nieuwsoverzicht? Laten we het hierover hebben.

A/B testen

U en ik hebben beiden een mening over een landingspagina bij een advertentie. Welke denken we dat het best werkt? Daar gaan wij niet over, dat laten we de doelgroep beslissen.

Account aanmaken

Heeft u nog nooit iets gedaan met Facebook advertenties? Laat het me weten, dan richt ik een account voor u in. 

Testimonials

Read all testimonials

Neem direct contact op

En laat me weten waar uw account niet optimaal presteert. We gaan er dan samen zo snel mogelijk iets aan doen. 

Velden met een * heb ik hard nodig