Web Design Services

Advertentie-account Audits

In elk advertentie-account zijn pijnpunten te vinden. Ik stel een lijst verbeterpunten voor u op. Uw online marketeer kan hiermee aan de slag, of u laat het aan mij over. 

De meest complete analyse van uw advertentie-account

Onderzoek naar uw advertentie-account. Kunnen de kosten per conversie lager? Waar zitten de pijnpunten die een te hoge spend veroorzaken? Ik lever een gestructureerd document op met waardevolle data voor uw online marketing afdeling.

Tot op heden is er nog geen account geweest dat perfect ingericht was. Laat me ook kijken naar hoe uw AdWords, Bing of Facebookaccount in elkaar steekt. 

Snelle veranderingen

Veranderingen in Facebook, Bing en AdWords gaan ontzettend snel. Wist u dat AdWords een nieuw advertentieformat heeft sinds begin 2017 en dat uw advertentie een lagere positie krijgen als ze hier nog niet op zijn ingesteld?

Structureren om te optimaliseren

Na een audit komt het structureringsproces. Dit kan door uw online marketeer of door mij opgepakt worden. Ik hoor graag waar de keuze op valt. 

Effective Web Development Solutions

Door grondig naar een account te kijken komen altijd pijnpunten bovendrijven. Dit kan komen doordat er binnen uw organisatie niet veel tijd is om advertenties in te richten, of door het feit dat veranderingen gewoonweg te snel gaan om bij te houden. Op beiden is een audit de oplossing. U ziet direct waar verbetering mogelijk is. 

 
 

23

Accounts geanalyseerd

23

Accounts verbeterd

 
 

Neem direct contact op

Zodat ik u kan helpen online te groeien.

Een professionele audit van uw accounts zorgt voor een frisse blik. Vraag er nu een aan. 

Testimonials

See all testimonials
Velden met een * heb ik hard nodig

(optioneel)

(optioneel)